MISOUI

MISOUI

vintage clothing

I april 2006 öppnade vi Misoui med tanken att vara en annorlunda secondhandbutik med ett urval av fräscha, udda kläder och accessoarer.
Att handla secondhand är en chans att få vara relativt ensam om sina kläder.
Det finns också en ekologisk tanke bakom vår butik.
Att ta tillvara på en liten del av den stora mängd kläder som är i omlopp.
Det känns bra!
Då vi tycker att det är kul med möten över gränserna säljer vi för både herr och dam, ung och gammal, modernt och vintage, samt tar in kläder, smycken och accessoarer av lokala unga designers.

Här skriver vi lite om vad som händer på Misoui, vardagligt, nya kläder, nya designers mm.

I vår shop lägger vi ut saker som finns till salu i affären och på nätet. Vill du handla så skickar vi gärna.

På väg till Malmö Vintage!

Vardag på MisouiPosted by Kicki Pettersson Tue, May 22, 2012 10:21:43
På torsdag bär det av till Vintagemässan i Malmö, så vill du hinna få tag på en av alla fantastiska vintageklänningar vi fått in, är det bäst att du gör ett besök i morgon. För sen packas de flesta av 50/60-talsklänningarna och annat ner för vidare transport till vår fina monter i Tangopalatset.
Ser verkligen fram emot en spännande helg i Malmö, med lockande butiker på plats, frisörer, tatuerare, musiker på scen, workshops och annat kul!

I vår monter får vi förstärkning av fina Emma som kommer bjuda på godsaker från Malmös finaste lilla café, Café 24 kvadrat, beläget på vägen ner mot Ribban, som kommer bjuda på lite godsaker!
Väl värt ett besök!


Misoui kommer vara öppet som vanligt, och visst finns det nyheter kvar även i butiken, just nu har vi en mängd fina sommarklänningar och toppar för tjejer, för killar har vi fått in ett gäng fina, äkta Hawaiiskjortor!

  • Comments(0)//blogg.misoui.se/#post125