MISOUI

MISOUI

vintage clothing

I april 2006 öppnade vi Misoui med tanken att vara en annorlunda secondhandbutik med ett urval av fräscha, udda kläder och accessoarer.
Att handla secondhand är en chans att få vara relativt ensam om sina kläder.
Det finns också en ekologisk tanke bakom vår butik.
Att ta tillvara på en liten del av den stora mängd kläder som är i omlopp.
Det känns bra!
Då vi tycker att det är kul med möten över gränserna säljer vi för både herr och dam, ung och gammal, modernt och vintage, samt tar in kläder, smycken och accessoarer av lokala unga designers.

Här skriver vi lite om vad som händer på Misoui, vardagligt, nya kläder, nya designers mm.

I vår shop lägger vi ut saker som finns till salu i affären och på nätet. Vill du handla så skickar vi gärna.

Ibland måste man fatta jobbiga beslut!

Vardag på MisouiPosted by Kicki Pettersson Mon, April 23, 2012 14:43:35
Jag har länge känt att jag vill flytta ifrån Linköping, att jag inte har något som binder mig här mer än Misoui, vilket är mitt skötebarn och svårt att skiljas från.

Jag har också under sista året varit mycket sjuk och känner att jag måste ta det lite lugnare och att jag vill ha ut mer i livet, så jag har bestämt mig för att flytta från Linköping och eventuellt öppna en mindre "filial" eller liknande ev i Malmö.

Söker därför någon som känner att de brinner för det här med vintage & secondhand som kan fortsätta att driva Misoui, antingen som delägare, leasa eller köpa det!
Finns olika sätt att göra det på och min tanke är att vara kvar så länge den behöver för att komma in i allt och sen kunna komma upp lite då och då.

Misouis ytor är stora och man kan ju utveckla och bedriva fler verksamheter i lokalen, för tillfället driver ju en av designerna en liten ateljé/butik i butiken, där hon tillverkar och säljer sina egna grejer!Så vill du eller känner någon/några som kan vara intresserad, hör av er till mig så får vi diskutera vidare!

För visst måste Misoui finnas kvar även i Linköping!

  • Comments(0)//blogg.misoui.se/#post122