MISOUI

MISOUI

vintage clothing

I april 2006 öppnade vi Misoui med tanken att vara en annorlunda secondhandbutik med ett urval av fräscha, udda kläder och accessoarer.
Att handla secondhand är en chans att få vara relativt ensam om sina kläder.
Det finns också en ekologisk tanke bakom vår butik.
Att ta tillvara på en liten del av den stora mängd kläder som är i omlopp.
Det känns bra!
Då vi tycker att det är kul med möten över gränserna säljer vi för både herr och dam, ung och gammal, modernt och vintage, samt tar in kläder, smycken och accessoarer av lokala unga designers.

Här skriver vi lite om vad som händer på Misoui, vardagligt, nya kläder, nya designers mm.

I vår shop lägger vi ut saker som finns till salu i affären och på nätet. Vill du handla så skickar vi gärna.

Påfyllt i shoppen!

Vardag på MisouiPosted by Kicki Pettersson Sun, April 08, 2012 19:54:10
Jag är så dålig på att uppdatera här (och annars med) nästan så att jag glömt bort bloggen, men jag har haft fullt upp sen jag kom hem från Malmö ( "Vårkväll i Paris" på favoritbutiken) i förra veckan, att fota, mäta, redigera bilder och lägga upp i webshopen så mycket annat har knappt hunnits med.
Får ju också in en mängd nya kläder som ska gås igenom, märkas och hängas ut i butiken, försöker fota och lägga en del vartefter.
Så är det något speciellt ni söker, maila gärna, kan ju ha det i butiken och inte lagt ut det i webshopen, det är ju faktiskt två rum fulla med kläder, skor och accessoarer, för att inte tala om vad som finns ute i lagret ;-)

Annars är jag ganska duktig på att uppdatera Facebooksidan, enklare där då jag kan ta en bild och skicka från IPhonen när jag får in något som jag vill visa upp, så försök att kolla av den då och då också!
OCH SIDAN inte gruppen, skriver nästan aldrig där!

Nehej, nu mer saker ska ut på nätet, ha en fortsatt trevlig påsk allihop!
  • Comments(0)//blogg.misoui.se/#post121